Om

Vi har I årenes løb produceret print og færdige produkter i samarbejde med en bred vifte af virksomheder. Kunderne inkluderer stærke leverandører på hvert deres felt: medicinsk udstyr, industrielt udstyr, måleudstyr, overvågningssystemer samt mange andre applikationer.

Hovedvægten ligger på små og mellemstore serier efter kundens specifikationer, hvor EWG tilbyder at styre og stå den samlede logistik.

Virksomhedens grundlag er en høj kvalitet og stor fleksibilitet. Der skal være gode relationer til både kunder, leverandører og medarbejdere.

Vi designer pt. ikke elektronik, men når kunden har sit design på plads tilbyder vi at stå for PCB layout, opbygning af styklister og fremstillingsdokumentation, mekanisk konstruktion, produktion, konfigurering og test samt lagerføring og distribution.

How EWG er vores fokus altid dit projekt, uanset om du vil bruge os som total- eller underleverandør.

I vores montageproduktion i Måløv beskæftiger vi os med montering af prototyper, 0-serier og serieproduktioner, herunder mekanisk samling.

Vi tilbyder udover standardoperationerne SMD og HMD elektronikmontage, apparatmontage, konfigurering og test også specialoperationer som rensning og lakering af printkort, indstøbning og rework.

Vi tager gerne ansvar

Fra produkt ide, igennem designfasen,  produktionen og til det færdige produkt

EWG electronics

EWG er specialist i totalløsninger indenfor elektronikproduktion og montage med afsæt i kundens forretning

Spørgsmål ?

Hvis du har spørgsmål – enten om et konkret projekt eller bare for at høre  om en ide kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte André Agerholm

Luk menu