Logistik

Indkøb af komponenter er en væsentlig del af hele logistikken ved elektronikmontage. Hos EWG har vi en indkøbsafdeling, som kender leverandørerne og har fingeren på pulsen. Det sikrer, at vi hurtigt bliver informeret om ændringer i leveringstider, allokeringer og andre leveringsmæssige udfordringer.

Baseret på den viden vi har tager vi de nødvendige forholdsregler, og derigennem sikrer vi de nødvendige komponenter til dine ordrer.

Et vigtigt hjælpemiddel til at sikre stabil levering af færdige produkter er naturligvis et samarbejde med den enkelte kunde, som holdes informeret om konsekvenserne ved at udskyde ordreafgivelsen.

Er du kunde hos EWG har du mulighed for, at få adgang til vores samlede komponentdatabase. Vi råder over mere end 10.000 forskellige komponenter. Viden om disse komponenter er en hjælp i forbindelse med udviklings- og optimeringsopgaver.

Vi tager gerne ansvar

Fra produkt ide, igennem designfasen,  produktionen og til det færdige produkt

EWG electronics

EWG er specialist i totalløsninger indenfor elektronikproduktion og montage med afsæt i kundens forretning

Spørgsmål ?

Hvis du har spørgsmål – enten om et konkret projekt eller bare for at høre  om en ide kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte André Agerholm

Luk menu